CímlapElérhetőség
 
Társaságunkról
Szolgáltatásaink
Ügyfélszolgálat
Dokumentumtár
Állásajánlatok
 
Elérhető üzletszabályzatok honlapunkon

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft. hatályos és már nem hatályos üzletszabályzatai is elérhetőek az alábbi elérhetőségen:

 

Dokumentumtár

Tájékoztató tervjóváhagyáshoz szükséges nyilatkozatról

Jogszabályi változásokból eredően 2014. április 2-tól társaságunk csak olyan tervet hagy jóvá, amely tartalmazza a felhasználó írásos nyilatkozatát arról, hogy a gázmérő a felhasználó kizárólagos őrizetében van.
Ezen nyilatkozatot a felhasználó eredeti aláírásával minden tervbeadáshoz csatolni kell, jóváhagyás csak ennek meglétével történik.
A nyilatkozat megtételéhez nyomtatványunkat kérhetik a hálózati értékesítési osztály ügyfélszolgálatán, vagy letölthetik honlapunk Dokumentumtárából.
Szíves megértésüket köszönjük.

 

Budapest, 2014. április 2.

 

FŐGÁZ Földgázelosztási Kft.

Új struktúra, változatlan minőség
A Fővárosi Gázművek Zrt., eleget téve az Európai Unió direktíváinak és a hazai szabályozásnak, 2007. március 1-jével elosztóhálózati tevékenységét és a földgáz elosztási tevékenységhez szükséges eszközök többségét átruházta a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft.-re. Az Európai Unióban működő termelő, szolgáltató vállalatok versenyképességének növelése érdekében az Unió szorgalmazza az energiaiparban a szabadpiaci verseny kialakulását, amelyet többek között az energiaszolgáltatásban működő cégek szállítási, elosztási, illetve kereskedelmi tevékenységének szétválásával látja biztosítottnak megoldani.
FŐGÁZ... a biztonság kedvéért

Ingatlanja gázvezeték hálózatának felújítását tervezi? Szeretné megtudni, hogy milyen állapotban van a telekhatáron belüli gázvezeték?

 

Társasházak csővezeték-hálózatának felújítását bízza tapasztalt, szakértő partnerre! Válassza a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft.-t! Kérje ingyenes ajánlatunkat a gazszereles@fogaz.hu e-mail címen vagy a 456-3901-es telefonszámon.

 

Tekintse meg kisfilmünket!

 

FŐGÁZ

Fogyasztói vezeték és csatlakozó vezeték rendszeres felülvizsgálata
A 2008. évi XL. törvény 89. § (6) bekezdése szerint a felhasználók számára kötelező a csatlakozóvezeték és a felhasználói berendezések rendszeres műszaki-biztonsági felülvizsgálatának elvégeztetése. A műszaki-biztonsági felülvizsgálatokkal kapcsolatos fogyasztói tájékoztató az alábbi elérhetőségen olvasható:

Tájékoztató a műszaki-biztonsági felülvizsgálattal kapcsolatban

 

 

06 1 477 1333

Gázszivárgás bejelentése

éjjel - nappal

 

TEGYÜNK EGYÜTT A CO

MÉRGEZÉS ELLEN!

 
Keresés
Részletes keresés
OldaltérképJogi nyilatkozatImpresszum