CímlapElérhetőség
 
Társaságunkról
Szolgáltatásaink
Ügyfélszolgálat
Dokumentumtár
Állásajánlatok
 
Pályázati felhívás Nyomtatás

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft. távadatátviteli rendszer biztosítása,
telepítése és üzemeltetése témakörben Pályázatot írt ki, mely kiírásának feltételei az alábbi linken érhető el:

 

Távadatátviteli rendszer biztosítása, telepítése és üzemeltetése

Elérhető üzletszabályzatok honlapunkon

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft. hatályos és már nem hatályos üzletszabályzatai is elérhetőek az alábbi elérhetőségen:

 

Dokumentumtár

Tájékoztató a műszaki-biztonsági felülvizsgálatok megrendeléséről

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Az egyetemes szolgáltatásra jogosult felhasználók részére biztosított ingyenes műszaki-biztonsági felülvizsgálat megrendelését 2014.07.01-től a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft. honlapján az Ügyfélszolgálat menüpont alatt tudjuk fogadni.(http://www.fogazelosztas.hu/mbf).

 

Az ingyenes műszaki-biztonsági felülvizsgálatra vonatkozó megrendelésének leadásához szükséges a felhasználási helyére vonatkozó mérési pont azonosító (POD azonosító), amelyet a gázdíj számla tartalmaz. Továbbá szükséges a megrendelés aktiválásához e-mail cím megadása, amelyre a megrendelést megerősítő linket tartalmazó linket elküldjük.

 

Az ingyenes műszaki-biztonsági felülvizsgálat megrendelésére az on-line megrendelési lehetőségen kívül a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft. személyes ügyfélszolgálati irodájában van lehetőség (1081 Budapest, Fiumei út 9-11. Fszt. 5.).

 

FŐGÁZ Földgázelosztási Kft.
2014.07.01.

Tájékoztató tervjóváhagyáshoz szükséges nyilatkozatról

Jogszabályi változásokból eredően 2014. április 2-tól társaságunk csak olyan tervet hagy jóvá, amely tartalmazza a felhasználó írásos nyilatkozatát arról, hogy a gázmérő a felhasználó kizárólagos őrizetében van.
Ezen nyilatkozatot a felhasználó eredeti aláírásával minden tervbeadáshoz csatolni kell, jóváhagyás csak ennek meglétével történik.
A nyilatkozat megtételéhez nyomtatványunkat kérhetik a hálózati értékesítési osztály ügyfélszolgálatán, vagy letölthetik honlapunk Dokumentumtárából.
Szíves megértésüket köszönjük.

 

Budapest, 2014. április 2.

 

FŐGÁZ Földgázelosztási Kft.

Új struktúra, változatlan minőség Nyomtatás
A Fővárosi Gázművek Zrt., eleget téve az Európai Unió direktíváinak és a hazai szabályozásnak, 2007. március 1-jével elosztóhálózati tevékenységét és a földgáz elosztási tevékenységhez szükséges eszközök többségét átruházta a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft.-re. Az Európai Unióban működő termelő, szolgáltató vállalatok versenyképességének növelése érdekében az Unió szorgalmazza az energiaiparban a szabadpiaci verseny kialakulását, amelyet többek között az energiaszolgáltatásban működő cégek szállítási, elosztási, illetve kereskedelmi tevékenységének szétválásával látja biztosítottnak megoldani.

Az érvényben lévő szabályozás a Fővárosi Gázművek Zrt.-t így arra kötelezi, hogy jogilag válassza le elosztási tevékenységét az egyéb más hatósági engedélyt igénylő tevékenységétől, vagyis külön cégben valósuljon meg a földgáz elosztás.

 

Ezen elvárások teljesítése érdekében a Fővárosi Gázművek Zrt. új társaságban, a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft.-ben valósítja meg a földgáz elosztási tevékenységet, a tevékenység végzéséhez szükséges engedéllyel is e cég rendelkezik a jövőben. (A FŐGÁZ Földgázelosztási Kft.-nek a Fővárosi Gázművek Zrt. az egyedüli, 100%-os tulajdonosa) A FŐGÁZ Földgázelosztási Kft. 2007. március 1-től minden olyan tevékenységet átvett, ami a jogszabályokban rögzített elosztási feladatok maradéktalan végrehajtásához szükséges. Így többek között a hálózatüzemeltetési és -karbantartási feladatokat, a mérőleolvasással kapcsolatos feladatokat, a tervfelülvizsgálatot és a műszaki-biztonsági ellenőrzést, valamint a hálózat-beruházásokhoz szükséges irányítási feladatokat.

FŐGÁZ... a biztonság kedvéért

Ingatlanja gázvezeték hálózatának felújítását tervezi? Szeretné megtudni, hogy milyen állapotban van a telekhatáron belüli gázvezeték?

 

Társasházak csővezeték-hálózatának felújítását bízza tapasztalt, szakértő partnerre! Válassza a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft.-t! Kérje ingyenes ajánlatunkat a gazszereles@fogaz.hu e-mail címen vagy a 456-3901-es telefonszámon.

 

Tekintse meg kisfilmünket!

 

FŐGÁZ

 

 

06 1 477 1333

Gázszivárgás bejelentése

éjjel - nappal

 

TEGYÜNK EGYÜTT A CO

MÉRGEZÉS ELLEN!

 
Keresés
Részletes keresés
OldaltérképJogi nyilatkozatImpresszum